(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Provensálská pomazánka
Postup přípravy
200 g Lučiny
1 lžíce másla nebo ramy
2 stroužky česneku
cca 20 černých oliv
sůl
oregáno dle chuti
Lučinu utřeme s máslem, v případě potřeby zředíme trochou mléka, přidáme prolisovaný česnek, nasekané černé olivy, okořeníme oreganem a osolíme. Mažeme na pečivo, nejlépe čerstvou křupavou bagetu. Výborná je také na teplé, na olivovém oleji opečené plátky veky či bagety.
1 lžíce másla nebo ramy
2 stroužky česneku
cca 20 černých oliv
sůl
oregáno dle chuti
Lučinu utřeme s máslem, v případě potřeby zředíme trochou mléka, přidáme prolisovaný česnek, nasekané černé olivy, okořeníme oreganem a osolíme. Mažeme na pečivo, nejlépe čerstvou křupavou bagetu. Výborná je také na teplé, na olivovém oleji opečené plátky veky či bagety.
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé